Woonzorgcentra

Axces heeft zich de voorbije jaren eveneens gespecialiseerd in het leveren van toegangscontroles, automatisaties en kamerinrichtingen bij woonzorgcentra en psychiatrische verzorgingstehuizen.

Meer en meer worden we gevraagd om bepaalde afdelingen in een woonzorgcentrum, verzorgingstehuis of ziekenhuis te voorzien van een specifieke deurbeveiliging. Vaak dienen bepaalde ruimtes of afdelingen maar beperkt toegankelijk te zijn voor bewoners, patiënten en/of personeel. Wij specialiseren ons in het plaatsen en het onderhouden van efficiënte elektronische sloten op basis van een goed en makkelijk beheersbaar slotenplan.

Door onze specifieke deurautomatisaties behouden vaak minder mobiele personen hun zelfstandigheid door zonder hulp van en naar hun woonunit in het verzorgingstehuis te kunnen gaan. Ook uw personeel kan eenvoudiger en sneller toegang bekomen tot bepaalde ruimtes door efficiënte deurautomatisaties. Kortom deze op maat geprogrammeerde automatisaties zorgen voor een gebruiksvriendelijke en veilige toegang tot deuren die anders moeilijk hanteerbaar zouden zijn.

Ook onze zeer ecologische minibars, die voorzien zijn op het bewaren van voedsel en medicijnen, betekenen een meerwaarde in de beleving en zelfstandigheid van bewoners of patiënten. De minibars kunnen steeds worden ingebouwd in een meubel zodat er weinig ruimte verloren gaat in de kamers.

Vanuit verschillende organisaties in de gezondheidszorg krijgen we de vraag om ook onze inbouw kluisjes te voorzien in de kamers. Een goede kluis kan namelijk voorkomen dat kostbaarheden verloren gaan of onherstelbaar beschadigd worden bij brand. Maar het geeft ook een prettig gevoel dat waardevolle en belangrijke zaken veilig opgeborgen zijn.

Sinds enkele maanden zijn we ons allen pijnlijk bewust geworden dat een optimale handhygiëne onontbeerlijk is. Wij bieden hierin verschillende oplossingen aan. Onze handmatige of automatische zeep- en hydroalcoholische dispensers zijn individueel verkrijgbaar maar kunnen eveneens voorzien worden op een stabiele desinfectiezuil. Deze desinfectiezuil kan gemakkelijk en eenvoudig geplaatst worden aan een patiënten-inkom, een personeelsingang of een ruimte naar keuze in uw gezondheidsorganisatie.

Contacteer ons voor meer informatie