Haardrogers Minibar Strijkijzer / strijkstations Toegangscontrole Vuilbakjes Waterkoker

Veelgestelde vragen

Hoe kunnen we u helpen?

Is 3x vergroten voldoende?

Wij bieden enkel 3x vergroting aan aangezien u bij het aanbrengen van make-up of tijdens het scheren het gehele gezicht ziet. Er worden geen lichaamsdelen afzonderlijk vergroot. Uw behoudt ten allen tijden een algemeen zicht.

Zijn de vuilbakjes in de badkamer gemakkelijk te reinigen?

Wij raden aan om vuilbakken in de badkamers te voorzien die een uitneembare plastic binnenbak met afvalzak fixer hebben. Een vuilbak met anti-vinger-afdruk deksel is eveneens aan te raden.

Is het veilig om een hotelstrijkstation voor de gasten te voorzien?

Al onze strijkijzers zijn uitgerust met een extra veiligheidssysteem waardoor ze ideaal zijn voor de hotelsector. Na 30 seconden in een horizontale positie en na 8 minuten in vertikalen positie vallen ze uit.

Is de waterkoker beveiligd?

Wanneer je water op temperatuur is, schakelt de waterkoker zichzelf automatisch uit.
Daarnaast zijn alle waterkokers die we aanbieden tegen oververhitting en droogkoken beveiligd door het Strix veiligheidssysteem.

Wat is de ionentechnologie in haardrogers?

Het klinkt als hocus pocus, maar negatieve ionen zijn eigenlijk heel wetenschappelijk en logisch.
Tijdens het drogen van je haar komen er negatieve ionen vrij. Deze negatieve deeltjes zorgen ervoor dat de haarschubben sluiten waardoor het haar sneller droogt en mooi glanzend glad is. Ook is het beter voor je haar, omdat het haar minder bloot wordt gesteld aan hitte.

Hoeveel Watt moet een haardroger hebben?

Het belangrijkste is de luchtcirculatie. Het kan zo zijn dat een haardroger met 2000 watt minder goed presteert dan een met 1600 watt. Aliseo werkt voor haar meeste modellen met een AC motor die gebruikt wordt in professionele haardrogers.

Hoe moet ik mijn hotelhaardroger onderhouden ?

Om een goede werking te kunnen garanderen is het belangrijk om uw haardroger regelmatig stofvrij te maken en jaarlijks de luchtfilter te vervangen.

Moet ik verluchting voorzien rondom mijn minibar ?

Voldoende ventilatie rondom de minibar is noodzakelijk om een goede werking te kunnen garanderen. Wij raden een ventilatieruimte van 6 cm rondom de minibar aan.

Hoeveel verbruikt een minibar ?

Absorptie: Verbruikt tussen 0,70 & 1,05 kWh/24h – Energie klasse C – D
Thermo-Elektrisch: Verbruikt tussen 0,28 & 0.37 kWh/24h – Energie klasse A+ – A
Compressor: Verbruikt tussen 0,14 & 0,25 kWh/24h – Energie klasse A+++ – A++

Welke minibars zijn geluidloos ?

Minibars voor hotels zijn beschikbaar in 3 verschillende technologieën. Absorptie & thermo-elektrische minibars zijn inderdaad volledige geruisloos. De compressor technologie is niet volledig geluidloos maar is veruit de meest energievriendelijke technologie. Deze milieuvriendelijke minibar kan uitstekende thermische en akoestische isolatie bieden gecombineerd met een geluidloze werking door het gebruik van haar timer technologie.

Wat zijn de voordelen van met mijn gsm de kamerdeur te openen?

Gasten hoeven niet meer langs uw receptie te gaan en kunnen rechtstreeks naar hun kamer.
Dit is een zeer geapprecieerde tool voor wederkerende gasten.
Het geeft een state of the art uitstraling aan uw hotel.
U bespaart in het verbruik van sleutelkaarten.

Hoe kan ik hotelsloten met mijn Smart phone openen?

Wij bieden een systeem aan op basis van Bluetooth. Uw gasten downloaden op hun smartphone ofwel uw eigen applicatie, onze Onity Directkey applicatie of een andere compatibele applicatie.
Van zodra u de gast incheckt ontvangt hij zijn beveiligde sleutel rechtstreeks op zijn smartphone en kan hij de kamerdeur openen.
Met ons Bluetooth systeem heeft uw gast zelfs geen netwerk of wifi ontvangst meer nodig om de kamer te kunnen openen. Hij moet enkel 1 maal zijn sleutel downloaden.

Kunnen er kaarten worden bedrukt met mijn logo erop?

Wij beschikken over onze eigen printinstallatie voor sleutelkaarten. Bij ons kan u terecht voor het bedrukken van uw keycards vanaf 1 tot meer dan 10.000 stuks.

Wat is het verschil tussen magneetkaart en RFID sloten?

Het belangrijkste verschil is dat RFID kaarten niet meer demagnetiseren wanneer ze geplaatst worden in de buurt van een potentieel magnetisch veld zoals een tablet. Verder heeft RFID het voordeel dat de informatie zonder contact met het slot gelezen kan worden waardoor er geen slijtage meer is van lezers.

Zijn elektronische hotelsloten duur?

De prijs van elektronische hotelsloten zijn vergelijkbaar met dat van een mechanische sleutelsluitplan met verschillende veiligheidsniveaus. Ze bieden echter veel meer voordelen op het vlak van beveiliging, controle en flexibiliteit.

Wat zijn de voordelen van elektrische hotelsloten?

In veel hotels zorgt het beheer van mechanische sleutels voor ernstige kopzorgen. Onze hotelsloten leveren een hoge graad van beveiliging, betere controle & flexibiliteit voor de hotelier. U weet zo steeds wie waar en wanneer is binnengekomen. Uw sleutelkaarten zijn beperkt geldig & verlies van sleutels is goedkoop en eenvoudig verholpen.

Kan het slotensysteem gelinkt worden aan mijn huidig PMS systeem?

Ons toegangscontrole systeem kan gekoppeld worden met quasi alle PMS systemen op de markt. Mocht er nog geen interface bestaan, kunnen wij de nodige tools aanleveren om dit alsnog te verwezenlijken.

Contacteer ons voor meer informatie