Axces, uw hospitality partner!

Wie zijn wij?

Axces is leverancier van elektronische sloten & inrichtingsbenodigdheden voor hotels en logiesfaciliteiten in de Benelux. Daarnaast bieden we specifieke toegangsoplossingen en producten voor woonzorgcentra, verzorgingstehuizen en ziekenhuizen aan.

Op basis van onze jarenlange ervaring bieden wij u steeds een oplossing op maat voor. Dit zowel voor renovatie als voor nieuwbouwprojecten. Alle producten die we u aanbieden zijn van hoogwaardige kwaliteit en gaan hand in hand met een betrouwbare dienstverlening. Onze professionele techniekers installeren en onderhouden uw systeem met de grootste zorg waardoor u aan niets meer hoeft te denken.

Als actieve en trotse partner van de  Antwerp Hotel Association, Belgian Hospitality Club en Hotels Regio Brugge vzw engageert Axces zich om de veiligheid in het hotelwezen te optimaliseren en een thuisgevoel te creëren voor u en uw gasten.

Onze aanpak

Axces begeleidt u van begin tot het einde doorheen het gehele proces.

Van zodra uw vraag ons bereikt, nemen wij met veel plezier contact met u op.
Is uw prijsaanvraag voor automatisatie en/of voor elektronische sloten. Dan komt er steeds één van onze experten vrijblijvend ter plaatse. Op basis van de ingewonnen informatie wordt er een oplossing op maat aangeboden. Axces deelt graag zijn ervaring en staat indien nodig in nauw contact met uw architect en andere toeleveranciers. Wij trachten actief mee te denken aan oplossingen gedurende het gehele ontwikkelingsproces.

Indien u een prijs aanvraagt voor kamerbenodigdheden dan wordt er aan de hand van relevante vragen een offerte op maat voor u opgesteld. Bent u niet helemaal zeker? Dan komen wij graag ter plaatse of sturen wij product samples zodat uw keuze vereenvoudigd wordt.

Onze professionele techniekers werken efficiënt, proper en zo snel als mogelijk op de afgesproken tijdsstippen zodanig uw gasten, patiënten en residenten geen ongemak ervaren. Op het einde van de installatie wordt uw software geïnstalleerd door ervaringsdeskundigen. Zij zijn ook diegene die met veel geduld en begrip de opleiding aan u en uw personeel i.v.m. het gebruik van de toegangscontrole geven.

Als echte hospitality ambassadeurs blijven uw noden en wensen ook na de oplevering van primordiaal belang voor ons. Axces streeft ten alle tijden naar een uitstekende service. Wij ijveren dan ook steeds naar een langdurige klantenrelatie die gebaseerd is op vertrouwen en expertise.

Onze aanpak

Advies op maat

Wij adviseren en begeleiden u doorheen het ontwikkelingsproces.

Persoonlijke hulp

Axces staat altijd klaar om u te helpen en te ondersteunen.

Breed assortiment

Kwalitatieve producten voor uw hotelkamer.

Eigen techniekers

Betrouwbaar en snel inzetbaar team met ervaring.

Case: Hotel Castillion, Brugge

Hotel De Castillion is een familiaal gerund viersterren boetiekhotel dat voor hun volledige renovatie Axces als vaste partner gekozen heeft. Op de gloednieuwe deuren hebben we onze Advance Trillium RFID sloten geplaatst. En aangezien uniformiteit belangrijk was, hebben wij identieke deurklinken op de badkamerdeuren gemonteerd. De RFID hotelkaarten worden niet enkel gebruikt om de kamerdeur te openen maar ook om de door ons geplaatste energy savers te activeren. Verder worden de luxueuze kamers beveiligd met onze OS100 laptop kluizen. En kan de hotelgast gebruik maken van onze Solution plus minibar. Iedere kamer is voorzien met het Strijkstation SURF en hotelhaardroger Chromo.

Case: Hampton By Hilton, Antwerpen Centraal Station

Het nieuwe Hampton By Hilton Hotel in het historische centrum van Antwerpen bestaat uit 145 ruime kamers. Voor dit nieuwbouw project waren ze opzoek naar een Hilton gecertificeerde partner die eveneens een oplossing kon bieden voor de shabbatkamers.

Alle hotelkamers en publieke ruimtes zijn uitgerust met onze Bluetooth, Trillium RFID hotelsloten. Eveneens hebben we alle Shabbat kamers op de eerste 3 verdiepingen van het hotel bijkomend uitgerust met mechanische cilinders. Dit is het eerste Hampton hotel in de Benelux dat met Digital Key, geïntergreerd in de Hilton Honors apllicatie, werkt.

Case: Hotel Bon Repos, Scheidgen Luxembourg

Hotel Le Bon Repos bevindt zich in het pittoreske hart van het Luxemburgs ‘Klein Zwitserland’.
Het bestaande slotensysteem was voor zowel de hotelgast als de uitbaters niet gebruiksvriendelijk aangezien dit systeem niet specifiek ontwikkeld is voor de hotelsector. Deze renovatie hield in dat we de oude sloten hebben verwijderd en iedere kamerdeur voorzien hebben met ons Trillium RFID toegangscontrolesysteem. Wat maakt dat het hotel zijn bestaande deuren heeft kunnen behouden en toch gebruik kan maken van RFID technologie.

Case: Senior Hotel Echternach Luxemburg

Het woonzorgcentrum Senior Hotel Echternach wenste de veiligheid van hun bewoners te optimaliseren. Ze wilden graag een permanente oplossing voor het veelvuldig verlies van sleutels bekomen.

Axces heeft als oplossing E-cilinders die naadloos geïntegreerd zijn in de bestaande deuren met 3 punt sluiting voorgesteld en geplaatst.

Contacteer ons voor meer informatie