Axces is uw partner in toegangscontrole & inrichtingsbenodigdheden voor hotels, logiesfaciuliteiten als voor zorginstellingen in de Benelux.

Onze aanpak

Advies op maat

Wij adviseren en begeleiden u doorheen het ontwikkelingsproces.

Persoonlijke hulp

Axces staat altijd klaar om u te helpen en te ondersteunen.

Breed assortiment

Kwalitatieve producten voor uw hotelkamer.

Eigen techniekers

Betrouwbaar en snel inzetbaar team met ervaring.

Onze producten

Toegangscontroles

Bij Axces kan u terecht voor de beveiliging en automatisatie van uw deuren.

Bekijk meer
 Onity Trillium
Onity Trillium
 Onity Advance Trillium
Onity Advance Trillium
 RFID tags
RFID tags
 Onity E-cilinder max
Onity E-cilinder max

Overige producten

Axces biedt een breed assortiment van hoogwaardige bad – en gastenkamer benodigheden.

Bekijk meer
Haardrogers
Haardrogers
Kluizen
Kluizen
Minibar
Minibar
Make-up Spiegel
Make-up Spiegel

Onze klanten

Campanile
Adagio Hotels
Appartcity
Renaissance Hotels
MarriottHotels
Mercure Hotels
Vayamundo
Plopsa Hotel
Best Western
Center Parcs
Brussels Business Flats
Haute Ecole De Vinci
Hilton
Lodge Hotels
Radisson
Senior Hotel
Steigenberger
Van Der Valk
NH Hotels
Alvisse Parc Hotel
Novotel Hotels
Ibis Hotels
Motel One
Penta Hotels

Testimonials

“We hebben Axces als vaste partner voor onze toegangscontrole, minibars en kluizen. Axces levert niet alleen producten van hoge kwaliteit maar is flexibel en servicegericht gedurende het gehele proces. Het is fijn om met zo’n professioneel bedrijf samen te werken.”

Christophe Vantyghem, General Manager Mercure Han-Sur-Lesse

” Bij het nieuwe viersterren Plopsa Hotel staat gastbeleving hoog in het vaandel. Daarom kozen wij resoluut om voor onze 117 thema kamers en suites samen te werken met Axces. Axces voorzag ons uniek hotel met elektronische toegangscontrole, hotel kluizen en ecologische minibars. Hun systemen zijn gebruiksvriendelijk, innovatief en efficiënt. Wat Axces bijzonder maakt is hun persoonlijke aanpak, flexibiliteit en technische ondersteuning voor, tijdens en na de installaties.”

Ferry Damen, Hotelmanager Plopa Hotel

” Al onze 120 hotelkamers zijn door Axces uitgerust en geïnstalleerd met hun hotelsloten en hotelkluizen. De kwaliteit van hun producten en de uitstekende referenties gaven de doorslag in onze leverancierskeuze. Axces is een betrouwbare en professionele partner waar service en flexibiliteit centraal staan.”

Pedro Tome Jorge, General Manager Adagio Access Brussels Delta

“De dispenser werden afgelopen weekend opgehangen en gevuld. Ze zijn bijzonder handig in gebruik, zeker dankzij de extra duwbeugel die erbij werd geleverd. Je kan nu eenvoudig met je elleboog duwen en je handen ontsmetten. Hartelijk dank voor hiervoor!”

Christophe Delen, Directeur Mater Dei

“Dat Axces vakkundig en professioneel is, zou een opendeur inslaan zijn. Wat Christophe en Esther uniek maakt is hun persoonlijke aanpak.
Esther en Christophe doen hun werk met passie en dat merk je. Het maak voor hen niet uit of je een “grote” of een “kleine” vis bent. Ze bieden oplossingen op maat van je noden en volgen alles nauwlettend op. Dat is voor ons, als klein hotel, een belangrijke reden om een heel lang partnerschap met hen aan te gaan.”

Yannick Meersman, eigenaar Boutique Hotel Maison Emile

“We waren echt op zoek naar een permanente partner die altijd nauwkeurig en snel zou werken! We werken al verschillende jaren samen met Axces voor de veiligheid van onze kamers met behulp van hun toegangscontrolesysteem. In Axces vonden we niet enkel deze partner, maar ook een verdeler die onze nieuwe kamers voorziet van een kluisje, minibar en haardroger.”

Stéphane Lejaer, Directeur Hotel Royal Centre Bruxelles

“De installatie is over het algemeen goed verlopen, er werden geen problemen ondervonden met de sloten en de magnetische kaarten sinds de invoering ervan, de software Axces is intuïtief en gebruiksvriendelijk. Het Axces-team is professioneel.”

Achraf Filali, Director of Reservations, Hotel Chambord Bruxelles

Eerste Hampton hotel in de Benelux met Hilton Digital Key Systeem.

“Alleen maar complimenten betreffende jullie service, flexibiliteit en meedenken in het gehele proces. Alles is heel prettig verlopen! Dit zowel bij de programmering en als bij de trainingen. Een bijkomend pluspunt is dat er geen verplichte onderhoudscontracten na installatie vereist zijn door garantie en de ondersteuning van het Axces team.”

Linda Hundersmarck, General Manager, Hampton By Hilton Antwerp Central Station